Bestcanvas
GLS
Bestillingsproces
 

Hvornår er min bestilling bindende?

Din ordre kan blive behandlet, når du afslutter ordren, har valgt din betalingsmåde og godkender ved at trykke på "bindende ordre". Du modtager derefter en ordrebekræftelse via e-mail fra os og først derefter er din ordre er bindende.

 

Jeg har ikke modtaget ordrebekræftelse

Efter at kunden har afgivet ordre modtages automatisk en ordrebekræftelse til den opgivne e-mail-adresse. Det er muligt, at dette er klassificeret som spam, så tjek dit spam-filter, hvis du mangler den. Hvis du ikke kan finde den, bedes du kontakte os.

 

Kan jeg stadig ændre min ordre?

Når bestilling og betaling er gennemført, er det af logistiske grunde ikke muligt at ændre bestillingen.

 

Hvordan uploader jeg et foto?

Klik i øverste højre hjørne af hjemmesiden på "BESTIL NU", derefter kan du overføre dine billeder til vores server.

 

Kan jeg lave flere kopier af mit foto?

Du kan naturligvis bestille et ubegrænset antal billeder hos os i forskellige formater. Når dit billede er blevet uploadet, kan du frit vælge mængder og størrelser. Med kun ét trin kan du endda bestille ekstra lærredstryk i flere dele uden at skulle uploade dit foto mere end én gang.

 

Hvorfor vises mine billeder som et muligt format kun i en lille størrelse, såsom "20 x 30 cm"?

Når du har uploadet dit billede til vores server, så tjekker vores system, for hvilke formater dette billede er passende. Det afgørende for den kvalitet vi kan garantere dig, er opløsningen og forholdet af dit fotos sidelængder.

For at vælge større formater, skal du uploade en fil med en større opløsning eller eller et andet forhold af sidelængderne.

 

Selv om mit foto har en høj opløsning, tilbyder systemet mig ikke det ønskede format.

Det afgørende er forholdet i fotofilen. Der er forskellige formatforhold, som 4:3, 3:2, 2:1 eller 1:1. Disse kan være til at vælge automatisk i indstillingerne på dit digitale kamera eller manuelt med senere forarbejdning i et billedredigeringsprogram som f.eks. Adobe Photoshop.

Et tryk kan kun foretages i det format, som billedfilen understøtter. Ellers vil billedet blive forvrænget. Det er for at forhindre dette, at systemet kun foreslår de størrelser der er muligt at trykkes.

 

Efter uploading af mine billeder får jeg beskeden "Ugyldig filformat". Hvad gør jeg forkert?

Et ugyldigt filformat kan skyldes to forskellige årsager:

  1. Vælg den ønskede billedfil og klik på "Vælg Billede". Det er kun muligt at bruge filer af typen .jpg, .jpeg, .png, .gif. Den maksimale datastørrelse er 60 MB.

  2. Filnavnet på din billede fil indeholder f.eks. point, kommaer, mellemrum osv. Omdøb din fil før du uploader, så filnavnet ikke indeholder specialtegn.