Bestcanvas
GLS
Produkt og kvalitet
 

Billederne er trykt med eller uden afgrænsninger?

Billederne bliver "kant"-printet, hvilket betyder, at vi trykker alle billeder på hver side 2,5 cm større på hver led så de kan monteres på bagsiden af rammerne. For eksempel vil et lærred med tryk i str 20x30cm være 25x35 cm, og passe i en ramme str. 20x30 cm.

 

Hvilken opløsning taget med et digitalt kamera er bedst egnet til et lærreds print?

For at opnå et godt resultat,skulle dit kameras opløsning ikke være lavere end fire megapixel. Med en opløsning af to megapixel kan vi stadig tilbyde en god kvalitet til dine formater.

 

Hvilken opløsning fil kan bruges?

Beställning av bilder med en upplösning under 75 DPI är inte att rekommendera. Därför kan vi tyvärr inte garantera utskriftskvaliteten av sådana bilder.

 

Hvilket filformat er egnet til produktion?

Vælg den ønskede billedfil og klik på "Vælg Billede". Det er kun muligt at bruge filer af typen .jpg, .jpeg, .png, og .gif. Den maksimale datastørrelse er 60 MB.

 

Hvad skal jeg gøre med et ekstraordinært fotoformat?

Hvis dit billede ikke passer til nogle af vores standardformater, vil vi gerne producere et særligt format til dig. Du vil også i forbindelse med bestillingen have mulighed for at angive særlige formater på produktionen, hvis dit foto ikke svarer til nogen standardformater. Du kan derefter vælge at tilpasse billedet til et passende forhold af kantlængderne.

 

Hvad sker der, hvis jeg opretter et format som standardformat?

Skulle du vælge muligheden for selv at tilpasse dit foto i stedet for at vælge en af vore standardformater, vil vi automatisk tilpasse størrelsen til den, der bedst opfylder dine formatønsker. Bemærk venligst, at billedet vil blive beskåret til dette behov.

 

Hvor tyk er rammen?

Vores rammer er ca. 2 cm respektive ca. 4 cm dybe.

 

Hvilket materiale er mit tryk printet på?

Vores lærredstryk er lavet af polyestervæv af høj kvalitet med en HP-certificeret belægning. De er derfor særdeles velegnet til latex trykning. Rammen er lavet af gran i topkvalitet.

 

Hvordan bliver lærredet monteret på rammen?

Lærredet strækkes og hæftes på ryggen. Så motivet bliver trukket ud over kanterne, så at billedet kan blive ophængt uden ramme. En let forståelig monteringsvejledning med billeder vil vejlede dig i at strække lærredet. Der medfølger også kiler, som stabiliserer rammen i hjørnerne.

 

Hvad er trykkvaliteten?

Dit foto bliver trykt på kunstnerlærred af høj kvalitet med særlige HP latex-farver, som er garanteret farveægte i 70 år. Dette sikrer strålende farver og giver dig mulighed for at afbillede de fineste detaljer af et tilsvarende original.

 

Sådan fastgøres metalvægbeslaget til dit billede

Trin 1:
Brug sandpapir til at rengøre området på bagsiden af det billede, som du vil placere på vægbeslaget. Dette hjælper vægbeslaget til at sidde fast. Efter at have gjort dette, gå over området med en fnugfri klud fugtet med isopropylalkohol eller sprit, og lad det tørre.

Trin 2:
Mål og brug en pen til at markere placeringen på bagsiden af billedet, som du vil placere på vægbeslaget. For at sikre, at vægbeslaget sidder helt lige, placér vægbeslaget (med anti-selvklæbende papir stadig fastgjort) på bagsiden af billedet og tegn omridset.

Trin 3:
Fjern det anti-klæbende papir fra vægbeslaget og tjek igen, at bagsiden af printet er rent. Tryk vægbeslaget jævnt fast på billedet.

Trin 4:
Læg billedet med bagsiden opad på en jævn overflade. Dette vil tørre og hærde klæbemidlet. Dit billede vil være klar til at hænge op efter 24-48 timer.

 

Vigtige plejetips til akryl, aluminium og fotobord-billeder

  • 1. Hæng ikke billedet direkte over en radiator eller i direkte sollys. Dette hjælper med at bevare blækket på billedet, så du kan fortsætte med at nyde det.
  • 2. Vi anbefaler, at man hænger større billeder op ved at hænge dem på mindst to søm eller skruer drevet ind i væggen. Man bør ikke hænge store billeder op på blot et enkelt søm eller skrue med en ledning eller wire.
  • 3. Rens dit billede med en tør, blød, fnugfri klud - såsom mikrofiber – og det anbefales at du bærer handsker af blødt stof eller vinyl.
  • 4. Vær blid ved dit billede under rengøring. Brug ikke unødig styrke.
  • 5. Brug ikke slibende rengøringsmidler, mopper, børster, aggressive rengøringsmidler, affedtnings-eller spray-rengøringsmidler, glasrengøringsmidler eller sprit, der indeholder mere end 5% acetone, benzen eller tetraklorkulstof på dit billede. Rengøring af billedet med nogen af disse materialer vil plette det.