Bestcanvas
GLS

Dit Foto bag Akryl

Den højeste form for fotofremstilling

  • Avanceret akrylglas af høj kvalitet
  • Flotte, skarpe farver med 6-farvet printteknologi
  • HP Latex Tinten - Fotorealistisk optik af strålende klare farver
  • Særligt blankt resultat
  • Modstandsdygtig over for lys og vand
Upload et billede
Dein Foto auf Acryl Glass

Dit Foto på Akryl + Aluminium

Forstærkningen af alu-pladen med akryl-glas i højglans gør dit foto til et moderne kunstværk.

  • Fantastisk farveintensitet og perfekt opløsning
  • Særligt blankt resultat
  • Let, stabilt og langtidsholdbart
  • Perfekt egnet til udendørsområder.
image01
     

Så let er det:

1.Uploade et foto

2.Vælg format og effekt

3.Afgiv ordre

Dit foto på Acrylglas

Dit foto på Acrylglas

Dine billeder fremkaldes i perfekt kvalitet på luksusfotopapir og sættes derefter på en akrylglasplade. Det giver billederne en enestående dybde. Når den følgende kvalitetskontrol er gennemført, bliver akrylglasfotoet omhyggeligt pakket ind i vores forsendelsesafdeling, så det er perfekt beskyttet.

fra 100,00 kr.*

Produktionstiden om. 5 arbejdsdage

Foto på Akryl + Aluminium

Dine billeder bliver trykt som alu-akryl-billede på vinylfilm af høj kvalitet til præsentationen og derefter monteret på aluminiumskomposit. Således garanteres en maksimal farvebrillans. Forstærkningen af alu-pladen med akryl-glas i højglans gør alu-akrylglasfotoet til et ægte kunstværk.

fra 139,00 kr.*

Produktionstiden om. 5 arbejdsdage

Dit foto på akryl – kvalitet

Den mest avancerede UV print- og efterbehandlingsteknologi muliggør et billede med optimal skarphed og den bedste farvegengivelse direkte på poleret akrylglas. Denne printteknologi med 6 farver betyder, at selv de fineste detaljer kan gengives nøjagtigt, og selv store farveområder fremstår med dybe, mættede farver. Bagsiden af den 3 mm tykke akrylglasplade af højeste kvalitet er beklædt med en særlig vinylfilm. Dette skaber den lystætte og homogene, hvide baggrund, som sikrer nøjagtig farvegengivelse af dit foto.

Materiale af høj kvalitet

Særlige materialer og moderne teknologi forhindrer, at farverne falmer, og gør vores print på akrylglas særligt modstandsdygtige over for lys og vand, hvilket gør dem velegnede til både indendørs og udendørs brug.
Trykket på akrylglas giver et farvemættet, glansfuldt og strålende resultat – det betyder, at dit ønskede motiv vil være af særligt høj kvalitet og udgøre en bemærkelsesværdig udsmykning på din væg.

Sikker handel

Hurtig levering

Tryghedsgaranti

Sikker betaling

Secure Payment
Kvalitet, der overbeviser folk!

Materialer af høj kvalitet
Vores førsteklasses aluminium er vejrfast og let, men alligevel holdbart, hvilket gør det egnet til både udendørs og indendørs brug.

Perfekt tilpasset
Våra högmoderna, precisa CNC-fräsmaskiner beskär och fräser ditt foto på aluminium i ditt önskeformat.

Moderne HP-latexfarver
Vi bruger miljøvenlige HP-latexfarver uden opløsningsmidler, hvilket sikrer en holdbar, knivskarp og farvestrålende printkvalitet.

Service, der tilfredsstiller!

Tilfredshedsgaranti
Kvalitet er vores største interesse. Vi fremstiller vores aluminiumskomposit-paneler med stor omhyggelighed og forsigtighed.

Sikker levering
Vores produkter er alle transportforsikrede, og når de når frem til dig, er de godt indpakkede. Dermed kan du være sikker på absolut køberbeskyttelse.

Kvalitet til den bedste pris
Kvalitet og fordelagtige priser er ikke gensidigt udelukkende: Effektive arbejds- og produktionsprocesser muliggør begge.

Galerikvalitet med lågprisgaranti

Dit foto på akrylglas som en krystalklar kunsterklæring

Qualità premium per la tua foto su alluminio

Et foto på akrylglas udgør en virkeliggørelse af dit ønskede motiv af særligt høj kvalitet og vil være en exceptionel udsmykning af dit hjem. Ved hjælp af vores printmetode til akrylglas fremstilles dit ønskede motiv stilfuldt på en 3 mm tyk akrylglasplade i bedste fotokvalitet. Dit foto bag akrylglas bliver først fremstillet som en højglans-vinylfilm med en høj andel af hvidt, der muliggør en naturlig farvegengivelse, inden det omhyggeligt lamineres på bagsiden af en akrylglasplade, så du kan se motivet gennem glasset. Dette medfører en overbevisende rumvirkning. Som sådan tilbyder vores eksklusive akryl-printmetode en enestående visuel dybde samt strålende glans og farveeffekter, som vil gøre enhver betragter åndeløs af forbløffelse. Takket være den teknologi, vi anvender, vil dit foto bag akrylglas, i modsætning til direkte tryk på glas, have uforlignelig kontrast og strålende kvalitet.

Modstandsdygtigheden af dit foto på akrylglas

La tua foto sull'alluminio, maneggiata e controllata con cura

Med vores særlige printteknologi og egenskaberne af den særligt hærdede akrylplade vil dit foto bag akrylglas være optimalt beskyttet mod skadelige UV-stråler. Det betyder, at dit motiv ikke falmer før tiden. De særlige, robuste egenskaber af akrylglassets kvalitet beskytter mod fingeraftryk såvel som småridser og fugt. Med den øgede vejrfasthed og modstandsdygtighed over for brud er dit foto bag akrylglas også optimalt egnet til udendørs brug – faktisk er vores akrylglasplade også velegnede til at vise reklamer og andre oplysninger. Vi kan naturligvis tilbyde dit foto bag akrylglas af højeste kvalitet til fortsat lave priser.

Dit foto på akrylglas af enestående kvalitet
La vostra foto su alluminio, prodotta in modalità amica dell'ambiente

Din tilfredshed som kunde og vores stræben efter fremragende kvalitet er en hjertesag for os. Derfor bruger vi kun glasplader til dine akrylglasfotos, der er støbt i ét stykke for at sikre enestående gennemsigtighed og særlig høj materialekvalitet. Som sidste trin får dit foto bag akrylglas en sidste, særligt fin efterbehandling, hvor vi sikrer krystalklare polerede kanter. Brugen af højavanceret teknologi sikrer, at dit foto bag akrylglas ikke alene har knivskarp, høj opløsning, men også er tilgængelig til en uovertruffen lav pris. For os er exceptionel effektivitet, fremragende kvalitet og fortræffelige priser ikke gensidigt udelukkende. Men før du modtager dit foto bag akrylglas, udfører vores kvalitetskontrolteam bare ét til grundigt eftersyn, så du er sikker på at få et perfekt, ulasteligt udformet produkt. Lad os sætte dit personlige foto bag akrylglas i dag.