Bestcanvas
GLS

Dit egna Foto på Aluminium

Den højeste form for fotofremstilling

  • Printes på laboratorie-kvalitets foto papir
  • Fotorealistisk optik af strålende klare farver
  • Elegant og holdbart panel i aluminiumskomposit
  • Blankt, UV-beskyttende folie til lang holdbarhed.
Upload et billede
Dein Foto auf Aluminium

Dit Foto på Akryl + Aluminium

Forstærkningen af alu-pladen med akryl-glas i højglans gør dit foto til et moderne kunstværk.

  • Fantastisk farveintensitet og perfekt opløsning
  • Særligt blankt resultat
  • Let, stabilt og langtidsholdbart
  • Perfekt egnet til udendørsområder.
image01
     

Så let er det:

1.Uploade et foto

2.Vælg format og effekt

3.Afgiv ordre

Dit foto på Aluminium

Foto på Aluminium

Dit yndlingsbillede får en særlig ædel og kunstnerisk præg på en aluminium-plade. Du vil opleve en forbløffende farveintensitet og dybde. Samtidig garanterer digitaltryk på alu-kombiplade en høj formstabilitet. Således vil dit billede på aluminium blive til en usædvanlig vægdekoration.

fra 80,00 kr.*

Produktionstiden om. 5 arbejdsdage

Foto på akryl+aluminium

Dine billeder bliver trykt som alu-akryl-billede på vinylfilm af høj kvalitet til præsentationen og derefter monteret på aluminiumskomposit. Således garanteres en maksimal farvebrillans. Forstærkningen af alu-pladen med akryl-glas i højglans gør alu-akrylglasfotoet til et ægte kunstværk.

fra 139,00 kr.*

Produktionstiden om. 5 arbejdsdage

Dit foto på aluminium – kvalitet

Aluminiums print er kendt for deres holdbarhed og elegante udseende. Med print på et smart konstrueret sammensat panel, der består af to aluminiums ark der omslutter en sort plastik kerne, er aluminium foto print for dem der elsker både elegante og holdbare løsninger.

Materiale af høj kvalitet

Desuden forbedrer vi dit billede med en transparent, blank film, som ikke alene beskytter din film mod sollys, men også giver et strålende klart resultat. Fordi vi anvender de mest avancerede CNC fræsningsmetoder, vil du modtage dit billede præcist skåret og pudset.
Vores aluminiumstryk er det ideelle valg til dit yndlingsfoto – takket være vores højmoderniserede printteknologi og de særlige materialer, der anvendes, kan vi garantere maksimal modstandsevne over for lys og vand!

Sikker handel

Hurtig levering

Tryghedsgaranti

Sikker betaling

Secure Payment
Kvalitet, der overbeviser folk!

Materialer af høj kvalitet
Vores førsteklasses aluminium er vejrfast og let, men alligevel holdbart, hvilket gør det egnet til både udendørs og indendørs brug.

Perfekt tilpasset
Våra högmoderna, precisa CNC-fräsmaskiner beskär och fräser ditt foto på aluminium i ditt önskeformat.

Moderne HP-latexfarver
Vi bruger miljøvenlige HP-latexfarver uden opløsningsmidler, hvilket sikrer en holdbar, knivskarp og farvestrålende printkvalitet.

Service, der tilfredsstiller!

Tilfredshedsgaranti
Kvalitet er vores største interesse. Vi fremstiller vores aluminiumskomposit-paneler med stor omhyggelighed og forsigtighed.

Sikker levering
Vores produkter er alle transportforsikrede, og når de når frem til dig, er de godt indpakkede. Dermed kan du være sikker på absolut køberbeskyttelse.

Kvalitet til den bedste pris
Kvalitet og fordelagtige priser er ikke gensidigt udelukkende: Effektive arbejds- og produktionsprocesser muliggør begge.

Galerikvalitet med lågprisgaranti

Den bedste kvalitet til dit foto på aluminium

Qualità premium per la tua foto su alluminio

Vores faglighed og erfaring sikrer, at dit aluminiumsfoto er af højeste kvalitet. Med vores kvalitetstryk på aluminiumsplade bliver dit yndlingsmotiv trykt på højglans-vinyl og derefter monteret glat og nøjagtigt på panelet af aluminiumskomposit. CNC fræsningsteknikken skærer og sliber dit foto på aluminium nøjagtigt. Det øverste og nederste lag er lavet af rent aluminium, hvilket sikrer dimensional stabilitet, mens der mellem disse lag findes en hård kerne af sort plastik, så dit foto kan laves på aluminium uden problemer. Printmetoden garanterer, at dit aluminiumsfoto har ægte farver og liv såvel som funklende billedkvalitet i høj opløsning. Den dybe og glanseffekt, der opnås ved denne overdådige metode, er uden sidestykke.

Dit foto på aluminium, omhyggeligt håndteret og kontrolleret

La tua foto sull'alluminio, maneggiata e controllata con cura

Vores kunders fulde tilfredshed er vores højeste prioritet. Det betyder, at vi kun bruger den seneste og nuværende bedste teknologi til fremstillingen af dit kunsttryk på aluminium. Professionel farvehåndtering og materialer af høj kvalitet giver garanti for, at dit fantastiske aluminiumsfoto opfylder dine specifikationer nøjagtigt. Den særlige sammensætning bevirker, at dit overdådige aluminiumsfoto også er fugtafvisende, hvilket betyder, at det også er et fremragende dekorativt element til badeværelset eller køkkenet såvel som til udendørs brug. Desuden gennemgår hver bestilling en kvalitetskontrolproces, inden det forlader vores hus: et sidste tjek af printkvalitet, laminering og bearbejdning. På den måde garanterer vi et perfekt og fuldt ud overbevisende endeligt produkt.

Dit foto på aluminium, fremstillet på miljøvenlig vis
La vostra foto su alluminio, prodotta in modalità amica dell'ambiente

Miljøbeskyttelse er en hjertesag for os, og det er en del af vores forretningsfilosofi. Det er derfor, vi kun bruger "grøn" – dvs. miljøvenlig – energi i fremstillingen af dit aluminiumsfoto: vedvarende energikilder som fx vindenergi, vandkraft og solenergi. Dit aluminiumsfoto fremstilles desuden på en måde, der sikrer mindst muligt farlig emission, og med de seneste metoder for at forhindre nogen alvorlig indvirkning på miljøet (eller sundhed). Denne særlige, forsigtige fremstilling garanterer, at du kan håndtere dit unikke aluminiumsfoto uden bekymring, og det kan også trygt hænges op i fx børneværelset.