Bestcanvas
GLS

Dit Foto på Lærred

Høj kvalitet og lavprisgaranti!

 • Dit lærred er forsendelsesklar om 24 timer
 • Du får opløsningsmiddel-fri HP Latex-blæk
 • Livskraftig trykningskvalitet
 • Miljøvenlige materialer

Sikker betaling:

Buy with Confidence

2 cm & 4 cm kanttykkelser

Grosor del cuadro 2 cm y 4 cm
Uploade foto »
Vi tilbyder den Bedste Pris!
 • Format
  Normal Pris
  Tilbyde
 • 20 x 20 cm
  160,00 kr.*
  59,00 kr.*
 • 30 x 20 cm
  199,00 kr.*
  79,00 kr.*
 • 40 x 30 cm
  229,00 kr.*
  179,00 kr.*
 • 60 x 40 cm
  289,00 kr.*
  219,00 kr.*
 • 60 x 60 cm
  479,00 kr.*
  399,00 kr.*
 • 80 x 60 cm
  599,00 kr.*
  459,00 kr.*
Alle priser og formater »

Så let er det:

1.Uploade et foto

2.Vælg format og effekt

3.Afgiv ordre

Om bestcanvas.dk foto på lærred

Hvad er et lærredstryk?

Popularitet af personlige lærredstryk er stærkt relateret til udviklingen af digitale teknologier og printløsninger. Lærredet har været en meget populær overflade til malerier siden begyndelsen af det 15. århundrede. Derfor er lærredstryk resultatet af blanding mellem gamle maleri traditioner og nye teknologier. Vi er glade for at være en del af denne innovation og tilbyde dig lærreder af høj kvalitet med dine fotos på.

Bestcanvas.dk lærredstrykning proces

Det hele starter, når vi modtager en oplysning om en gennemført ordre. Oplysningen om dit foto eller billede og valgte trykningsindstillinger behandles før trykning starter. Hvert billede derefter trykkes på et hvidt delvis blankt og kunstnerisk lærred, som er designet resistente mod skrammer og stænk. Derudover bruger vi organiske opløsningsmidler og miljøvenlige trykfarver i trykprocessen. Vores lærreder har en høj grad af lysægthed. Det er din garanti for at lærredet holder i mange år - op til 75 år. Lærred er strakt over en robust fyrretræ ramme, der er lavet af europæisk træ. Alle vores lærreder leveres færdigmonteret. Derfor den eneste du skal gøre er at montere det på væggen. Til dette formål tilbyder vi et valgfrit produkt - ophængningssæt.

Hvordan kommer dit foto trykt på lærred?

Ofte den sværeste del af processen er at finde et bestemt foto til trykning, fordi hvert næste trin på vores hjemmeside er meget enkelt. Når et foto er uploadet, vil du være i stand til at vælge formatoptioner baseret på opløsningen af dit billede. Denne procedure er meget vigtig, den sikrer, at foto med en lav opløsning ikke vil blive trykt på lærredet i et stort format. Næste trin er at vælge foto effekter og et kantalternativ (hvid, sort, spejlet, strakt eller foldet), der er gratis. Hvis du er på udkig efter en digital effekt, kan du vælge en af 2 muligheder (standard eller sort og hvid), der tilbydes i vores billedeeffektsektion. Vi er overbeviste om, at du vil nyde at bruge vores hjemmeside ved de enkle trin for at have dine yndlingsfotoer trykt på lærred, både til din egen brug og som en gave til dine kære. Lad os tage os af trykning af dine fotos på lærred og vi vil levere et fint slutprodukt til dig.

Dine personaliserede fotos på lærred af top kvalitet

En række vigtige faktorer spiller en rolle i produktionen af print på lærred af top kvalitet. Bortset fra udvælgelsen af naturligt farvet blæk (som muligvis varer længe) er rammen en vigtig faktor ved stabilisering af den rette balance mellem hvidt og den korrekte teknologi til trykning. Vi garanterer kvaliteten af vores skræddersyede lærreder ved hjælp af særlige HP Latex-blæk i produktion. Et foto på lærred imponerer med en høj farveintensitet og lang lysægthed. Lærreder er produceret ved hjælp af den nyeste teknologi til trykning, der skaber intenst farvespektrum og kontrast-rige fotos. Den stabile træramme af lærredet sikrer enorm stabilitet. Til det burger vi det europæiske træ, der er kalket flere gange.