I dag: SPAR op til 63%I dag: SPAR op til 63% alt er nedsat! I dag: SPAR op til 63% alt er nedsat!
Korting al geactiveerd!
Dit billede på akrylisk blok

Dit billede på akrylisk blok

  • Krystalklar akrylisk glasblok
  • Dynamisk fototryk
  • Miljøvenlige materialer
  • Betagende dybdevirkning
110,00 kr.
290,00 kr.

18.05.2022

⭐⭐⭐⭐⭐

"Hurtig levering og flot vare. Er super tilfreds"

18.05.2022

⭐⭐⭐⭐⭐

"Super fine billeder,- fin kvalitet😊👍 Hurtig levering. Handler hos Bestcanvas igen."

17.05.2022

⭐⭐⭐⭐⭐

"Meget professionelt arbejde til en meget fin pris. Kan klart anbefales. Hurtig levering."

16.05.2022

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har bestilt mange personlige lærreder hos Bestcanvas. De er i VIRKELIG god kvalitet. Vil til hver en tid anbefale dem og bruge dem selv. 😊"

Format PrisTilbud
10 x 10 cm 290,00 kr.110,00 kr.
10 x 15 cm 430,00 kr.190,00 kr.
15 x 20 cm 520,00 kr.270,00 kr.
20 x 20 cm 720,00 kr.330,00 kr.
Alle priser og formater »

Hvad er vores akryliske fotoblok?

Vores akryliske fotoblok er et livagtigt tryk af dit billede vist på en krystalklar blok af akrylisk glas. Det fejlfrie 25 mm-tykke glas frembringer en fortryllende dybdevirkning, som vil få dit billede til at se ud til at blive levende, bade det i lys og skabe strålende afspejlninger.

Fortryllende fotoudsmykning til dyrebare minder

  • Tilgængelig i 4 forskellige størrelser
  • Solid 25 mm-tyk akrylisk glasblok
  • Ekstrem livagtig fotoreproduktion
  • Ridsefast laminat
  • Fritstående del, ingen montering nødvendig

Akrylisk fotoblok – minder som du kan røre ved

Akrylisk fotoblok med tredimensionel effekt

Den akryliske blok kommer med en generøs dybde på 25 mm, som et grænseløst design med transparente kanter. Det tykke akryliske glas vil forbedre dit foto med en bemærkelsesværdig dybdevirkning, der skaber strålende afspejlninger som diskret skifter med synsvinklen – så dit billede næsten påtager sig en 3D kvalitet. Se forundrende til, mens dit foto ser ud til at komme til live. Det akryliske blokfoto bringer virkelig en helt ny dimension til boligudsmykning!

Akrylisk blok med krystalklar fotovisning

Vi udøser den førsteklasses akryl for vores fotoblokke individuelt for at sikre, at hver eneste af dem er perfekt klare. Trykt med vores mest avancerede 12-farvers teknologi, der vil få dit dyrebare billede til at skinne med strålende farver og fine gradueringer. Med dens helt ud til kanten, krystalklare design, vil foto akrylblokken passe til en lang række indendørs indretninger, og give ethver designudformning et præg af fornem fornemmelse.

Førsteklasses dekorationsgenstand til en rimelig pris

Leder du efter en akrylisk fotoblok til en rimelig pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten? Så er vores personlige akryliske fotoblok for dig. Den akryliske blok er en førsteklasses kvalitets dekorationsgenstand som er værdig til dine mest dyrebare fotominder. Upload blot et smukt landskab fra din drømmeferie for at skabe et pragtfuldt dekorativt element til dit hjem – eller vælg et billede af børnene og din akryliske blok vil få den perfekte desktop udsmykning til at fungere.

Fritstående dekorationselement

Den akryliske fotoblok er designet som et fritstående element – den behøver ikke nogen montering eller yderligere støtte. Placer den blot på en hvilken som helst jævn overflade og se den blive midtpunktet for opmærksomhed lige med det samme! Fremstillet ved brug af robust akrylisk glas og belagt med en speciel laminat, kan den modstå daglige stød og ridser uden nogen problemer. Lige så solid som den er elegant, er foto akrylblokken sikker på at se flot ud i dit hjem – eller udgøre en rørende personlig gave.

Bedømmelser og vurderinger

2020-09-24. Med en kundebedømmelse på 4.6 stjerner ud af 5 mulige, har bestcanvas.dk en fremragende 81% bedømmelse baseret på 100% af 212 vurderinger indsamlet af Trustpilot. Begynd at designe din akryl fotoblok nu!

Betal siikkert og bekvemt

Der er endnu bedre priser i nyhedsbrevet!

Abonnér nu og modtag eksklusive tilbud

De bedste tilbud
Nye produkter
Tips og Inspiration

Følg os...

og hold dig opdateret

Close
Dit billede uploader... Giv os et øjeblik.
Vi forbereder det hele...
Upload er færdig
Vi viderestiller dig nu...
0%