Bestcanvas
GLS

I starten var det sympati for fotografi og kunst….

sympati for fotografi og kunst

I begyndelse var det den store interesse for kunst- og fotografi – og ønsket om at forbinde de to dele med hinanden. Folk elsker at dekorere deres vægge med malerier, mens de fotografier, de selv tager, som regel bare ligger i en skotøjsæske. Grunden hertil er, at der hidtid ikke har været mulighed for at benytte billederne som vægudsmykning. Netop det ville vi ændre!

Selvfølgelig har vi fra starten kun anvendt de bedste materialer. Kunstnerlærred af høj kvalitet og stabile trærammer. Samtidig ville vi tilbyde vores kunder usædvanlige og fascinerende produkter, som bærer deres helt personlige præg. Kort og godt: Vi ville fremstille et produkt, som bringer glæde!

Resultatet er bestcanvas.dk: Dit billede på lærred!

Dit billede på lærred!

Lad dig begejstre af din egen foto-kunst og indret din lejlighed helt unikt. Eller overrask venner og bekendte med et kunstværk på lærred. Både i forbindelse med fødselsdag, bryllup, firmajubilæum eller indvielse: Vores lærredstryk er den helt specielle gave til alle anledninger.

Du kan endda vælge forskellige formater for dit personlige yndlingsmotiv. Vil du f.eks. have et tredelt billede, et såkaldt triptykon, af dit ferielandskab? Ikke noget problem! Du kan også bestille et todelt eller endda et firdelt billede hos os. Drag nytte af vores mangeårige erfaring og service, og lad dine billeder virke på en helt speciel måde.