EFTERÅRSUDSALG
I dag: SPAR op til 63%I dag: SPAR op til 63% alt er nedsat! I dag: SPAR op til 63% alt er nedsat!
alt er nedsat!

Kvalitetsprodukter fra bestcanvas.dk

Kvalitetsprint:

Vi trykker dine billeder på forskellige materialer ved brug af avanceret trykteknologi: fra billedlærred førsteklasses vægdekorationer til personlige fotobøger og mange andre brugertilpassede produkter. Vi er en af HP's største samarbejdspartnere og vi anvender deres UV-modstandsdygtige blæk som får dine billeder til at skinne i fremragende farver.

Prisvindere

Når vi printer dine fotografier på kanvas, så bruger vi kun specialcertificerede HP kanvasser der er passer helt perfekt til HP blæk. Det er særligt den høje andel af hvid der gør kanvasset perfekt til digital print. Når det gælder produkter såsom foto på aluminium, så printer vi dit fotografi på rigtigtigt fotopapir. Vi sørger altid for at vælge de rigtige materialer til at producere dit perfekte fotografi.

Optimale materialer

Når vi printer dine fotografier på kanvas, så bruger vi kun specialcertificerede HP kanvasser der er passer helt perfekt til HP blæk. Det er særligt den høje andel af hvid der gør kanvasset perfekt til digital print. Når det gælder produkter såsom foto på aluminium, så printer vi dit fotografi på rigtigtigt fotopapir. Vi sørger altid for at vælge de rigtige materialer til, at producere dit perfekte fotografi.

Øko-venlig produktion

Elektriciteten fra vores fabrikker kommer fra grønne energikilde. Alle vores maskiner kører på grøn energi fra vind, vand og sol. Derudover deltager vi i træplantningsprojekter og planter 1.000 nye træer hvert år.

Ægte håndlavede produkter

Vi producerer dit fotoprodukt på vores helt egen fabrik. Afhængig af produktet er det enten omhyggeligt fremstillet i hånden eller med moderne maskineri. Hvert fotografi fremstilles med fokus og opmærksomhed på detaljerne. Vores høje kvalitetsstandarder sikres gennem systematiseret kontrol.

Perfekt til børneværelset

HP's specielle latex blæk betyder, at dine billeder er helt sikre i forhold til mennesker og dyr. Da farverne er fri for opløsningsmidler betyder det, at dine fotoprodukter er egnede til børn og personer med allergi. Og det lugtfri blæk er perfekt tilpasset til vores print-processer, så dit fotografi bliver særlig dyb og klar i farverne.

Betal siikkert og bekvemt

Der er endnu bedre priser i nyhedsbrevet!

Abonnér nu og modtag eksklusive tilbud

De bedste tilbud
Nye produkter
Tips og Inspiration

Følg os...

og hold dig opdateret

Luk
Dit billede er ved at blive uploadet... Giv os et øjeblik.
Vi forbereder det hele...
Upload er færdig
Vi viderestiller dig nu...
0%