Bestcanvas
GLS

Kvalitet & forsendelse

La stampa

Printet:

I forbindelse med udarbejdelsen af vores print på lærred, fokuserer vi på den i øjeblikket mest moderne og effektive print-teknologi med Giclée procedure. Denne innovative, udskrivning med høj opløsning resulterer i en imponerende kvalitet. Vi trykker udelukkende med HP Latex-blæk, som sikrer fremragende farver og maksimal farveægthed. Pga. den høje UV-resistance forbliver vores kanvas print desuden ved med at være farveægte i op til 75 år.

La tela

Lærredet:

Pga. den meget store andel hvid på vore lærreder gengives farverne på dit billede præcist. Både de fremragende farver og kvalitetsrammen af gran. der er limet flere gange gør dit lærredstryk til et eksklusivt kunstværk. Galleristil med garanti!

Assicuriamo la spedizione quanto prima.

Forsendelsen:

Alle lærreder forsendes allerede spændt på rammer. For at være sikker på, at lærredstrykket klarer transporten uden at blive beskadiget, pakkes det i en særlig papemballage med forstærket kantbeskyttelse. Desuden får du et sporingsnummer, når pakken forlader vores produktionssted, så du hele tiden kan holde øje med, hvor din forsendelse befinder sig. Du bliver hele tiden informeret om forsendelsens status og er sikret optimalt takket være vores transportforsikring.

Energia eolica

Økologisk Elektricitet:

Vi kan alle let gøre noget mod klimaændringerne, for eksempel, hvis vi skifter til grøn elektricitet. Det sparer en masse CO2, vi bestcanvas.dk brug af elektricitet fra vedvarende energikilder som vind, vandkraft og solenergi.

Sundhed:

På grund af vores moderne printteknologi, vi kan, i forhold til mange andre tjänsteerbjudare for pres, helt afholde sig fra opløsningsmidler i vores farver, hvilket bidrager til et bedre miljø.