I dag: SPAR op til 63%I dag: SPAR op til 63% alt er nedsat! I dag: SPAR op til 63% alt er nedsat!
Korting al geactiveerd!

Om os

I starten var det vores passion for fotografi og kunst….

Det begyndte alt sammen med vores store interesse for kunst- og fotografi – og vores drøm om at kombinere de to dele med hinanden. Folk elsker at dekorere deres vægge med fantastiske malerier, mens deres egne smukke fotografier, som regel bare ligger i en skotøjsæske bagerst i skabet. En af grundene til det er, at der hidtid ikke har været mulighed for at bruge billederne som vægudsmykning. Netop det vil vi ændre!

Vi anvender kun de bedste kvalitetslærred af høj kvalitet på stabile trærammer. Samtidig ønsker vi kun at tilbyde vores kunder usædvanlige og fascinerende produkter, som bærer deres helt personlige præg. Kort og godt: Vi ønsker at tilbyde et produkt, som bringer glæde!

Resultatet er bestcanvas.dk: Dit billede på lærred!

Lad dig inspirere af din egen foto-kunst og indret dit hjem helt unikt. Eller overrask venner og bekendte med et kunstværk på lærred. Uanset om anledningen er en fødselsdag, bryllup, firmajubilæum eller indvielse: Vores lærredstryk er den helt specielle gave til alle anledninger.

Dit personlige yndlingsmotiv kan præsenteres i en lang række flotte formater. Drag nytte af vores mangeårige erfaring og upåklagelige service. Gør dine fotografier til noget helt særligt og unikt!

Betal siikkert og bekvemt

Der er endnu bedre priser i nyhedsbrevet!

Abonnér nu og modtag eksklusive tilbud

De bedste tilbud
Nye produkter
Tips og Inspiration

Følg os...

og hold dig opdateret

Close
Dit billede uploader... Giv os et øjeblik.
Vi forbereder det hele...
Upload er færdig
Vi viderestiller dig nu...
0%